Werken aan jezelf = meer houden van jezelf

Werken aan jezelf? Wil je dat? Wil jij meer van jezelf gaan houden? Dat hoef je niet alleen te doen. Samen met Jouw Wijze, ga je werken aan een stuk persoonlijke bewustwording. Dat wil zeggen dat je meer inzicht  krijgt waarom je de dingen doet, zoals je doet. Maar ook waar je blij van wordt en waar je passie ligt. Dat komt soms uit onverwachte hoek 😉

Werken aan jezelf?

Door te werken aan jezelf, krijg je een beter contact met anderen. In je relatie, met je familie en vrienden en op je werk. Durf je het aan?

Hoe is mijn werkwijze?

Mijn werkwijze is ervaringsgericht en gaat vooral om innerlijke beleving. Over mijn werkwijze kun je zeggen dat ik een mix van verschillende technieken en inzichten gebruik. Daar is niet één woord voor. Hieronder kun je er meer over lezen.

Geen vooroordeel

Het belangrijkste aan mijn werkwijze is dat ik geen (voor)oordeel heb. Ik kan goed luisteren en sluit zo goed mogelijk aan bij wat er op dit moment leeft bij jou. Dit is een werkwijze afkomstig uit de  Gestaltbenadering:  het betekent dat ik me open stel voor jou. Ik neem zo goed mogelijk waar en luister hoe je iets vertelt. Hiervoor gebruik ik gesprekstechniek en lichaamstaal. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en welke betekenis dit voor je heeft.

Het proces van werken aan jezelf zie ik als een reis. Ik ga met je mee op reis en laat je onderweg zien welke keuzes jij hebt. En welke beslissingen je neemt bij obstakels op de weg.

Waar nodig help ik bij het onderzoeken en opruimen van deze obstakels. Ik werk hiervoor met projecties: bijvoorbeeld voice dialogue. Niet dat ik weet hoe jouw weg eruitziet. Dat weet ik niet, maar ik laat me leiden door de wijze man of vrouw in jou. Daarbij baseer ik me op de  inzichten van C.G. Jung  die gaan over het werken met het onbewuste.

Werken aan jezelf houdt in dat je leert vertrouwen op de Wijze man/vrouw in jezelf. Alleen die weet de weg.

Voor jou geldt dat je er helemaal bij bent betrokken. D.w.z.: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Hierdoor leer je nieuwe keuzes maken en je gedrag veranderen is dan iets wat je dan wilt en doet. Het is daarmee een natuurlijk transformatieproces.

Begin je zelfonderzoek

Begin met het maken van een afspraak. De eerste 30 minuten zijn gratis. Voldoende tijd om te bepalen of je bij Jouw Wijze aan het goede adres bent.